Üdv az arcápolási reggeli rutin blogon
2022. május 17. írta: Makovi Tímea

Üdv az arcápolási reggeli rutin blogon

Tarts velem és alakítsd ki a saját az arcápolási rutinodat

Makovi Tímea vagyok, Face Yoga Method arcjóga oktató. Abban segítek a 40 feletti nőknek, hogy hogyan tudják természetes módon megőrizni fiatalságukat.

Ahhoz, hogy az arcjóga hosszú távon eredményes legyen, fontos hogy felismerjük és megváltoztassuk azokat a szokásainkat, amik idő előtti öregedést okoznak, a korunknak és bőrtípusunknak megfelelő, természetes összetevőket tartalmazó arcápolási termékekek használjunk, valamint kialakítsunk egy saját magunkra szabott reggeli rutint, aminek ugyanúgy része egy 5 perces arcjógázás, mint mondjuk a fogmosás.

Az arcjóga 2017 február óta a mindennapjaim része, 2020 tavaszától pedig Face Yoga Method arcjóga oktató vagyok. Az elmúlt több mint 2 évben azt tapasztaltam, hogy sokan azért nem érnek el hosszútávú sikereket az arcjógával, mert nincs egy működőképes reggeli rutinjuk, káosz és rohanás a reggelük. Hiába tanulják meg az arcjóga gyakorlatokat, hiába ismerik fel és változtatják meg az idő előtti öregedést okozó szokásaikat, ha nem végeznek el napi rendszerességgel 3-4-5 arcjóga gyakorlatot (ami kb 5 percet vesz igénybe), akkor elmaradnak a sikerélmények és előbb-utóbb a lelkesedés is alábbhagy. A siker titka a rendszeresség, ehhez pedig az kell, hogy beépítsük a reggeli arcápolási rutinunkba az arcjógázást.

Te is szeretnéd ha reggelente kapkodás nélkül készülődnél és lenne időd saját magadra?

Szükséged lenne egy működőképes reggeli rutinra aminek része a tudatos arcápolás is?

Botox és mindenféle drasztikus beavatkozás nélkül szeretnéd fiatalosabbá, üdévé, ragyogóvá tenni arcodat? 

Ebben segítek Neked, tarts velem!

Milyen témákról lesz szó itt az arcápolási reggeli rutin blogon? 

Inspiráló bejegyzéseket olvashatsz majd a hatékony időgazdálkodásról, a személyre szabott, fenntartható reggeli rutin kialakításról, azon belül is a tudatos arcápolásról és interjúkkal is készülök, amelyek során betekintést nyerhetsz többek között sikeres vagy éppen kezdő vállalkozónők, főállású alkalmazottak vezető beosztásban vagy beosztottként, kisgyerekes vagy kamaszokat nevelő anyukák, stb, tehát különböző élethelyzetben lévő nők reggeli rutinjába.

Megosztanád Te is az arcápolási reggeli rutinodat? 

Jelentkezz a timea@faceyoga.hu címen online interjúra, amelynek keretében néhány arcjóga gyakorlatot is megmutatok Neked! Az interjú egy előre egyezetett időpontban történő 30 perces beszélgetés a jelenlegi reggeli rutinodról és 5 arcjóga gyakorlat bemutatását foglalja magába. 

Érdekel az arcjóga, szeretnéd megtanulni a gyakorlatokat? Látogass el weboldalamra: www.faceyoga.hu és kövess a Facebook-on, Instragram-on.

süti beállítások módosítása